Fabrikanten

Gigaset

catalog.orderby
catalog.pagesize catalog.pagesize.perpage

Gigaset S850HX

De Gigaset S850HX is een losse handset waarmee je op 2 verschillende manieren bereikbaar bent: via het vaste, analoge netwerk én via internettelefonie, ofwel VoIP.

Gigaset SL400H

Met zijn metalen frame en dito toetsen zorgt de Gigaset SL400H voor een luxe uitstraling. Het grote, hoogwaardige kleurendisplay is een genot om naar te kijken en de handige aansluiting voor een Bluetooth-headset garandeert comfortabele gesprekken.

Gigaset SL610H PRO Office

De Gigaset SL610H Pro handset is een professionele Gigaset handset met extra stevige behuizing en Bluetooth. De Gigaset SL610H Pro handset werkt uitstekend in combinatie met de Gigaset N300A IP, N510 IP en DX800A toestellen.

Gigaset SL750H PRO Office

De Gigaset SL750H PRO is een handset die is ontworpen om de effectiviteit van uw zakelijke communicatie te versterken. U kunt gemakkelijk opdrachten invoeren op het verlichte 2.4" TFT-display door de intuïtieve gebruikersinterface met symbolen. Multitasking en groepsgesprekken zijn met de handsfree-functie een fluitje van een cent en u hoort elk belangrijk detail met HD-geluidskwaliteit. Met een gesprekstijd van 12 uur en meer dan 250 uur stand-by bent u altijd bereikbaar.

Gigaset SL910H

De SL910 is het eerste Gigaset-toestel voor thuisgebruik met een intuïtieve full-touch gebruikersinterface en een groot, 3,2" touchscreen. Door het elegante handset-frame en lader uit hoogwaardig metaal en de toegepaste geavanceerde technologie is de SL910 zowel stijlvol als uitermate functioneel. Dit toestel mag dan de meest geavanceerde Gigaset-telefoon ooit zijn, toch wordt het gekenmerkt door een ongekend gebruikersgemak.

Gigaset SL930H

Het leven wordt een stuk eenvoudiger met een telefoon in elke kamer, vooral als die ook nog eens toegang tot het internet biedt! Door extra SL930H-handsets toe te voegen, kunt u overal in uw woning internetten op een geavanceerde draadloze telefoon. U hoeft de extra handsets alleen maar aan te melden op het basisstation (maximaal vijf handsets) en het systeem is klaar voor gebruik.