Fabrikanten

Gigaset

catalog.orderby
catalog.pagesize catalog.pagesize.perpage

Gigaset E630H

Als u een fysiek beroep of kleine kinderen hebt, weet u hoe u moet omgaan met een risicovolle omgeving. Zo ook de E630 draadloze telefoon van Gigaset. Als u in een omgeven bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loopt u een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Gigaset N510 IP PRO

Basisstation van Gigaset voor kleine bedrijven en hogere productiviteit.

Gigaset N720 IP PRO

De Gigaset N720 IP Pro DECT Manager is de basis van het N720 DECT systeem en zorgt voor het beheer van alle basisstations.

Gigaset R650H PRO

Wanneer je buiten werkt of in stoffige, natte omgevingen, is de R650H een perfecte metgezel. Met zijn gecertificeerde bescherming tegen binnendringend vocht (IP65) en schokbestendige rubberen behuizing is hij de ideale hulpmiddel voor de hele dag zakelijk gebruik. Met uitgebreide batterij levensduur, biedt de R650H naadloze roaming en handover-mogelijkheden in multicell omgevingen, de R650H ondersteunt je gesprekken overal in en rond je werkplek.

Gigaset S510H PRO

Met een optimale kwaliteit van de S510H PRO is het een perfecte toestel voor veeleisende mensen. De S510H PRO is perfect te gebruiken met de N720 IP PRO, N510 IP PRO en de Gigaset DX800A all-in-one. De S510H kan ook worden aangesloten op alle andere Gigaset DECT-basisstations. Zero-touch-installatie zorgt voor een snelle en eenvoudige configuratie.

Gigaset S650H PRO

Deze handset is de perfecte combinatie van klassieke mobiele telefoon en zakelijk toestel. Dankzij de glasheldere geluidskwaliteit van de handsfree-functie verlopen multitasking en het voeren van conferentiegesprekken zonder problemen. En de Bluetooth-functie ondersteunt extra functies zoals het aansluiten van een headset en het synchroniseren van contactpersonen met uw Mac- of Windows-computer - zelfs met uw smartphone of tablet.